Wat kun je doen met de Gouden Code

Vanaf de start van HappyStudio.com was het niet mogelijk om de Gouden code in te voeren. Maar vanaf vandaag kan dat wel. Maar wat kun je met de gouden code en hoe kom je aan de gouden code?

Hoe kom je aan de gouden code voor HappyStudio.com

Natuurlijk krijg je je gouden code nog bij je HappyMeal. Deze week wordt er alweer begonnen met het weggeven van nieuwe HappyMeal’s, je moet dus wel snel zijn wil jij deze gouden code nog kunnen bemachtigen. Je kunt ook fan worden op onze Gliefs fanpagina. Zodra je lid bent krijg je direct de code op het scherm. Op die manier kun jij dus heel gemakkelijk de gouden code bemachtigen.

Wat kun je met de gouden code in HappyStudio.com

Zoals je weet kun je in HappyStudio.com leuke spelletjes spelen, chatten met andere kinderen en kun je door je ouders beloond worden in de “offline” wereld waardoor je op Happystudio.com weer nieuwe kleren kunt kopen bijvoorbeeld. Echter met de gouden code krijg je een missie. Je krijgt na het invoeren van de gouden code een opdracht die je moet uitvoeren. Deze opdracht loopt 1 maand. Je moet dus proberen de opdracht (missie) binnen 1 maand te voltooien.

Waar kan ik de gouden code invoeren in HappyStudio.com?

Nu je weet hoe je aan de gouden code komt en wat je ermee kunt doen, wil je natuurlijk weten waar je deze gouden code kunt invoeren. Door het invoeren van de gouden code krijg je immers de opdracht en weet je wat je moet doen om deze opdracht tot een goed einde te brengen. De gouden code kun je invoeren bij de “poort” dat is eigenlijk bij de start van HappyStudio.com.


Voer hier je gouden code in voor HappyStudio.comAls je iets naar rechts gaat, wordt het volgende stukje van het venster geladen en daar staat een mooi huisje, zoals je hier kunt zien. Als je daar naar binnen gaat, kun je de code invoeren.

Wij wensen je heel veel plezier en succes met het uitvoeren van je opdracht. Ga nu naar HappyStudio.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me