Wat is HappyStudio.com

HappyStudio.com is de nieuwe website van McDonald’s.

Als we willen dat onze kinderen veilig kunnen internetten moeten we websites opzetten die speciaal voor hen zijn bedoeld. Door het ontwikkelen van HappyStudio.com door McDonalds is er nu nog een veilige website bij gekomen waar onze kinderen kunnen leren, spelen en communiceren.

Verschillende parken in HappyStudio.com

HappyStudio.com is volledig gratis en speciaal opgezet voor de ontwikkeling van uw kind. HappyStudio.com simuleert een themapark waarin het kind zich beweegt met zijn eigen virtuele karakter (Avatar). In de wereld van HappyStudio.com zijn verschillende themaparken te ontdekken: Happy Stad, Ruimte uitvindingen labo, The Wild, Sprookjes koninkrijk en mijn poort, daar waar je altijd begint. Binnen deze verschillende themaparken kun je een wandeling maken, andere kinderen ontmoeten en spelletjes spelen. Zo zijn er educatieve spelletjes, speciale activiteiten en de mogelijkheid tot interactie met andere kinderen. Door spelletjes te spelen kunnen de kinderen sterren verdienen. Met deze sterren kunnen ze nieuwe kleding kopen voor hun avatar of accessoires voor hun eigen poort.

HappyStudio.com geschikt voor kinderen?

HappyStudio.com lijkt echt aan de kinderen te hebben gedacht. Voordat ze zich kunnen inschrijven moeten ze de mail van de ouders opgeven. Jullie moeten bevestigen en dus toestemming geven dat zij HappyStudio.com mogen bezoeken. De kinderen kunnen chatten met vooraf ingestelde chat berichten en kunnen zo dus nooit hun locatie prijs geven. Daarnaast is er geen reclame te vinden. Na 45 minuten spelen worden de kinderen ook nog geadviseerd even wat anders te gaan doen, even opstaan en actief doen.

HappyStudio.com voor de ouders?

Binnen HappyStudio is er een speciaal gebied voor de ouders. Hier kunnen zij kijken welke spelletjes hun kinderen spelen, hoe lang zij deze spelletjes spelen, wat hun favoriete wereld is enz. Daarnaast is er een beloningencentrum, hier kun je je kinderen belonen voor taken die ze hebben gedaan in “echte” wereld. Hebben ze geholpen met afruimen? De auto gewassen? Geef ze 1,2 of zelf 5 sterren, omdat ze zo goed hun best hebben gedaan. Met deze sterren kunnen ze dan weer hun HappyStudio poort aanpassen of hun avatar. Per dag kun je maximaal 25 sterren aan je kind geven.

HappyStudio.com app voor ouders en kinderen

Naast deze mogelijkheden, zoals hierboven beschreven is er ook een HappyStudio.com app te downloaden voor Android en Iphone. Bij een bezoek aan de McDonald’s zit er op de HappyMeal een Glief. Een Glief is een QR-code ontwikkeld voor McDonald’s. Met de HappyStudio.com app kun je deze Gliefs scannen en krijg je een spelletje op je telefoon of een kaart. Deze kaarten zijn om je kind te motiveren om na te denken over leuke items, maar er kunnen ook kleurplaten op zitten. Daarnaast kun je met de HappyStudio.com app je kind mobiel “volgen” in de online wereld van HappyStudio.com


Veel plezier met HappyStudio.com

2 Responses to “Wat is HappyStudio.com”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me