Voice of McDonald’s

We kennen ze inmiddels allemaal “Holland’s got talent”, “X-factor”, “My name is”, “The voice of Holland”, maar ook McDonald’s heeft zijn eigen Voice of McDonald’s. Via deze weg willen we daarom ook jullie aandacht vragen om te stemmen voor onze eigen Nederlandse Voice of McDonald’s Daniela.

Zang competitie van alle medewerkers van McDonalds

Vanaf 13 september t/m 2 oktober kun je stemmen op the Voice of McDonald’s – Daniela Silva Semedo uit Rotterdam. Nog niet zo lang geleden won zij de Nederlandse finale van de Voice of McDonalds, maar nu moet zij de strijd aangaan met haar Europese concurrenten. Daarvoor heeft zij jullie hulp hard nodig. Zij heeft een videoclip opgenomen van het nummer `If I ain´t got you` van Alicia Keys. Met deze clip hopen we dat zij naar de Internationale finale in Orlando mag. De internationale finale van de Voice of McDonalds is in april 2012.

Finalisten van de Voice of McDonald’s

Jullie stem is hard nodig, Daniela strijdt als 1 van de 7 finalisten in de Zuid-Europese competitie. Maar er kunnen er maar 4 naar de internationale finale van de Voice of McDonald’s. Op 5 oktober wordt er bekend gemaakt welke kandidaten dit zijn. Hoe meer stemmen Daniela ontvangt hoe meer kans ze maakt om in april 2012 de finale te bereiken. McDonald’s probeert met de Voice of McDonalds haar medewerkers op een leuke manier te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.


Breng nu je stem uit op de Voice of McDonald’s

Breng dus nu je stem uit op de Voice of McDonald’s – Daniela Silva Semedo uit Rotterdam met het nummer: If I ain’t got you van Alicia Keys. Op de website klik je het filmpje van Daniela aan, kijk je 10 seconden en je kunt bovenaan stemmen. Bedankt alvast

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me