Oude #HappyMeal dozen en activeringsmail

Vandaag een stukje over oude HappyMeal dozen en lange wachttijd voor het ontvangen van de activeringsmail. In de afgelopen week is het gebleken dat niet alles optimaal verloopt bij de aankondiging van de nieuwe HappyStudio.com. Wij zijn een aantal dingen tegen gekomen en willen die graag met jullie delen.

Oude HappyMeal dozen en dus geen gouden code of Gliefs

Afgelopen week kwam er op twitter een foto voorbij van een blij meisje in de auto. Zij had een HappyMeal gekregen en genoot van haar patatjes, hamburger enz. Echter toen wij die foto zagen waren we verbaasd, het was gewoon een oude rode HappyMeal doos. Een doos die niet refereert aan HappyStudio.com waar McDonalds afgelopen periode heel veel tijd in heeft gestoken om dit online te krijgen.

Doordat dat meisje een oude HappyMeal heeft ontvangen, wij weten niet of wel of niet de ontdekkingsset heeft ontvangen, heeft ze niet de gouden code ontvangen die zo belangrijk is voor HappyStudio.com. Daarnaast kon zij niet de #Gliefs scannen met de mobiele telefoon, zodat ze ook daar nog een leuk spelletje had kunnen spelen of een kaart had kunnen toevoegen aan haar kaarten collectie.

Afgelopen dinsdag waren we ook bij de McDonalds en daar stonden tussen de HappyMeal dozen van HappyStudio ook de standaard rode Happymeal dozen. Maar de vraag is nu, wie krijgt die oude rode HappyMeal dozen en krijgt dus niet de gouden code, en niet de mogelijkheid om #Gliefs te scannen?

Activeringsmail van HappyStudio.com

Om je te registreren voor HappyStudio.com moet je naast het invoeren van je gegevens (Zie privacy beleid), ook een mail ontvangen om je account te activeren. In de afgelopen weken bleek dat dit soms tot 5 dagen kon duren. Oftewel je zit met je kinderen achter de computer, registreert je naam en je mailadres en vervolgens willen ze natuurlijk spelen, kijken wat HappyStudio is enz. Echter na 5 minuten wachten is er nog geen activeringsmail, ook de spam box blijft leeg. Na 10 minuten probeer je nog maar een keer in te loggen, maar nee, je hebt je account nog niet geactiveerd. De lol is eraf, en we gaan wat anders doen.

Als na 5 dagen de activeringsmail toch nog in je mailbox verschijnt, hoe enthousiast zijn de kinderen dan nog om een spelletje te gaan spelen? Of moeten we dan eerst weer een nieuwe HappyMeal aanschaffen om het enthousiasme terug te krijgen?

HappyMeal en HappyStudio.com wat nu?

Krijg je in het McDonalds restaurant een “oude” rode Happymeal doos, geef dan aan dat je graag de HappyStudio doos wilt ontvangen. Zo kun je en de #Gliefs scannnen en je ontvangt de gouden code (die je overigen ook op onze Gliefs fanpage kunt krijgen).


En voor je activeringsmail? Er zit niets anders op dan wachten, wachten totdat de mail in je mailbox beland. Maar je weet in ieder geval nu dat het even kan duren.

Succes met spelen, en eet smakelijk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me