Ook zonder HappyStudio.com spelletjes spelen van McDonalds

Afgelopen week kregen wij een link toegestuurd van een McDonalds fan uit Frankrijk. Met deze link kon je zonder lid te worden van HappyStudio.com toch een spelletje online spelen. Natuurlijk zijn wij gelijk gaan kijken en vonden dit zeker een leuk spel om even met jullie te delen.

HappyStudio.fr uit Frankrijk

In Frankrijk was de eerste locatie in Europa waar ze HappyStudio.com hebben gelanceerd. Daar wordt dan ook enorm veel mee gespeeld. Helemaal nu het weer steeds minder wordt is het spelen van spelletjes op de computer een aangename tijdsbesteding. HappyStudio.fr is inmiddels al een actieve club en daar worden steeds meer leuke items bijgeplaatst.

McDonalds Frankrijk heeft spel online gezet

HappyStudio.fr
Maar nu heeft de McDonalds uit Frankrijk dus een extra spelletje online gezet. Het spel heet: “Ontwijk de obstakels”. Met dit spel vlieg je door verschillende landschappen en moet je obstakels ontwijken. Onderweg kom je HappyMeals tegen en deze moet je dan weer wel opvangen om extra punten te krijgen.

Veel plezier met spelen

Natuurlijk wensen wij je ook nu weer veel plezier toe met het spelen van dit spel. En natuurlijk ben je nog steeds van harte welkom op HappyStudio.com


Speel nu het spel

3 Responses to “Ook zonder HappyStudio.com spelletjes spelen van McDonalds”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me