HappyStudio ook in Nederland live

Vandaag is het dan zover. Alles bij McDonalds is verandert naar de online wereld van HappyStudio. Vanaf nu kun je niet meer naar de McDonalds zonder de HappyStudio app en wil je spelletjes spelen? Dan ga je naar HappyStudio.com. Ook de McJuniorClub is helemaal HappyStudio.

HappyStudio de online wereld voor jou  kind

In de wereld van HappyStudio kun je nooit verdwalen, kun je leuke spelletjes spelen en daarbij leer je ook nog eens een heleboel. Het is een prettige omgeving en je kunt er ook nog eens praten met andere bezoekers. Door de HappyStudio app kun je je kind volgen, kijken welke spelletjes hij speelt, hoe lang hij aan het spelen is en in welke wereld hij zich het meest op zijn gemak voelt.

HappyStudio app downloaden

Download dus nu de HappyStudio app en blijf op de hoogte van de spelletjes die je kinderen doen. Daarnaast kun je met de HappyStudio app speciale Gliefs scannen. Gliefs zijn speciale QR-codes die voor McDonald’s zijn ontwikkeld. Een Glief kom je vanaf vandaag overal in de McDonald’s tegen. Zo vind je Gliefs op de Happy Meal, op posters en ga zo maar door.

Glief scannen?

Hierbij geven wij nog een extra Glief cadeau, kun je gelijk vast kijken of je HappyStudio app goed werkt. Door deze Glief te scannen krijg je een mooie kaart in de HappyStudio app en op de achterkant een kleurplaat. Heb je zelf een Glief gevonden en wil je die met ons delen? Scan hem dan niet alleen met je HappyStudio app, maar maak er ook een foto van en mail hem dan naar glief@gliefs.nl, dan zetten wij hem bij onze #Gliefs verzameling


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me