Happy Studio en de privacy van uw kind

Het lijkt erop dat er geen onnodige gegevens gevraagd voor deze campagne. Inschrijf informatie word slechts tijdelijk bewaard totdat de ouder toestemming geeft. Gebeurd dit niet dan worden de gegevens van het kind binnen 7 werkdagen gewist.

Bij registratie op HappyStudio.com vraagt men het kind om het volgende:

  • Geslacht; jongen/meisje
  • Bijnaam; een in Happy Studio gesuggereerde naam bestaande uit 3 delen
  • Wachtwoord
  • Leeftijd (optioneel 4-12 of 13+)
  • E-mailadres van de ouders

Zelf zeggen ze hierover het volgende:

‘’Wij verzamelen geen informatie van kinderen – alleen hun roepnaam, wachtwoord en het e-mailadres van een volwassene. Je kunt de informatie die we hebben elk moment wissen in het gedeelte Volwassenen van de HappyStudio.com website.’’

Wel is het zo dat, als je kind iets toestuurt of bijdraagt aan Happy Studio (in de vorm van bijvoorbeeld een tekening, een foto e.d.), u/uw kind de rechten hierover afgeeft aan Happy Studio. Dit staat overigens in duidelijke taal aangegeven in de Algemene Voorwaarden.

In het Happy Studio paspoort, dat in het Happy Meal zit, kan het kind zijn/haar gegevens bijhouden (Naam, Bijnaam, Wachtwoord, Leeftijd en Handtekening). Op de lidmaatschapskaart kan de Naam, Bijnaam en Handtekening worden gezet.

Door middel van het invoeren van de Gouden code zou je moeten kunnen achterhalen welk kind (en/of ouders) hoe vaak een Happy Meal heeft besteld en heeft deelgenomen binnen HappyStudio.com (met desbetreffende code). Aangezien de code niet uniek is kan hier niet heel veel van worden opgemaakt. Wij vragen ons af hoe vaak de code gaat worden vernieuwd op de Happy Meals.


Bron:
Happy Studio registratie e-mail
Happy Studio Algemene Voorwaarden

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me