Happy Studio.com in Nederland…

Gisteren was het dan eindelijk zover. Er is een nieuwe HappyMeal. Deze HappyMeal staat helemaal in het teken van HappyStudio.com en #Gliefs. Gisteren zijn wij dus ook bij de McDonald’s geweest in Amersfoort. Samen met de kinderen hebben wij 7 HappyMeals besteld om te kijken wat een Happymeal ons te bieden heeft, waar de #Gliefs te vinden zijn en natuurlijk wat zit er nog meer in ons HappyMeal.

7 HappyMeals

Hoe ziet je HappyMeal doos eruit

Allereerst hebben we de HappyMeal doos. Deze is helemaal opgemaakt in goud en verteld gelijk waar je naar toe moet. HappyStudio.com is de locatie waar je nooit uitgespeeld raakt, Ontmoet je favoriete helden, ga samen op ontdekkingstocht, maar ook het Gouden Kaartje en natuurlijk waar we deze website voor hebben opgezet de #gliefs.

HappyMeal Doos

Zoals je ziet staat alles groot op de doos behalve daar waar het echt om draait de #Gliefs. Op de twee middelste foto’s zie je een klein zwart/wit blokje en dat zijn de #gliefs die bij deze HappyMeal worden geleverd.

Ontdekkingsset

Wat zit er in je HappyMeal?

Maar wat zit er dan in je happyMeal als alles over HappyStudio.com gaat? Natuurlijk hebben we de “standaard” ingrediĆ«nten:

  • Franse frietjes
  • Hamburger/Kip-McNuggets/Cheeseburger
  • Knijpfruit, groente, Zuiveltoetje, Danoontje Snack
Maar ivm de HappyStudio.com hebben ze dit keer wel een heel speciaal HappyMeal cadeautje. Er zit namelijk een ontdekkingsset in je HappyMeal. Dit is een klein doosje met daarin:
  • 1 potlood
  • 1 lidmaatschapskaart
  • 1 velletje met stickers
  • en een HappyStudio.com Paspoort

Inhoud Ontdekkingsset


 

HappyStudio.com hoe nu verder?

Op het terras van McDonald’s kun je met je mobiel en de HappyStudio app de #Gliefs scannen. Door het scannen van een Glief kun je kaarten verzamelen of een spelletje spelen. Elke Glief heeft weer een andere betekenis. Op deze website kun je ook enkele Gliefs vinden welke je met je telefoon kunt scannen.
Als je thuis bent kun je gebruik gaan maken van de HappyStudio ontdekkingsset en het gouden kaartje dat je op je HappyMeal doos kunt vinden. Ga maar eens naar HappyStudio.com en meld je aan.
Morgen vertellen we je meer over HappyStudio.com en de avonturen die je daar kunt beleven.

4 Responses to “Happy Studio.com in Nederland…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me