De app en hun makers

Er is een speciale ‘Happy Studio’ app beschikbaar voor zowel Apple als Android. Deze applicatie is ontworpen voor kinderen en hun ouders om samen iets leuks te doen bij McDonalds restaurant. Met deze app kun je gliefs activeren (dit is in principe een soort  leuk opgemaakte QR-code, die je kunt scannen) waarna je binnen de app spelletjes kunt spelen.

Deze app is ontwikkeld door Fuel Industries Inc., het creatieve brein achter deze actie. Fuel Industries werkte al eerder voor McDonalds en ontwikkelde een speciale website om kids bewust te maken van bedreigde diersoorten.Helaas staat deze website niet meer live, maar meer informatie over deze case is te lezen op de website van Fuel Industries.

Het interessante van deze campagne is dat de makers vooraf aan de campagne de app hebben gelanceerd, waar al spelletjes konden worden gespeeld dmv het verzamelen van spelkaarten en waar kids zich alvast konden registreren. Kinderen die zich voorafgaand aan de campagne registreren krijgen een speciale verassing op het moment dat de actie van start gaat.

Nieuwsgierig naar de App? Download deze dan nu via de link onderaan deze pagina.

Bron: itunes store


One Response to “De app en hun makers”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

#Gliefs

No tweets found.

Hide me
Get YOUR GOLDEN Code through e-mail
Subscribe to our mailing list * indicates required Email Address * First Name *
Show me